Bestil nu og spar på budgettet

Bestil reklameartikler inden vi modtager de nye prislister og spar 5-10 procent

Hvert år hæver alle de europæiske leverandører af reklameartikler deres priser med 5-10%. Det kan du spare penge på.

Naturlig prisudvikling

Det er kun naturligt at man som leverandør justerer sine priser ud fra dollarkurs, inflation m.m. Hvert år modtager vi opdaterede prislister fra vores leverandører i januar/februar måned og det betyder at du kan spare penge i budgettet for 2018, hvis du allerede nu kigger i krystalkuglen for 2018.

Kig i krystalkuglen

Langt de fleste har et større eller mindre standard sortiment af reklameartikler, som man genbestiller hvert år. Det er typisk produkter som kuglepenne, notesbøger, krus osv.
Ved at bestille dette sortiment af reklameartikler i december eller start januar, vil du derfor kunne spare 5-10% i forhold til at bestille i februar/marts måned.

Forny dit sortiment af reklameartikler

En anden fordel ved at være i god tid er, at du har tid til at kigge dig om efter nye idéer og få inspiration til at forny dit sortiment. Vi ser hvert år en masse nye produkter og du kan nemt og hurtigt søge inspiration i web shoppen.

Spar endnu mere ved at pulje dine bestillinger

En tredje fordel ved at kigge i krystalkuglen er, at du har mulighed for at pulje dine bestillinger. Hvis du allerede nu bestiller f.eks. kuglepenne til levering i 2018, så har andre kunder på LINK webshop mulighed for at tilslutte sig din ordre og alle vil dermed opnå en endnu større besparrelse. Læs mere om fordelene ved LINK webshop her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *