[Case]: Back on Track

Case - Back on Track merchandise

“Conxion ligger vandret for os og de nægter at gi’ op når vi kommer med skøre idéer. Pris, kvalitet og ikke mindst den personlige kontakt er i top!”
Christina Madsen fra Back on Track

Hvordan fandt du frem til Conxion?

“Jeg skulle bruge nogle nøglesnore og fandt jer på nettet. Kort tid efter jeg havde skrevet til jer ringede Mette, og der var straks god kemi.”

Hvad lægger du vægt på i et samarbejde?

“At der er god kemi i et samarbejde er super vigtigt for os. Naturligvis skal pris og kvalitet også være i orden. Vi leverer selv produkter i høj kvalitet og det skal vores merchandise også afspejle.”

Går alting altid som planlagt?

“Mette (salg) er super god til at komme med idéer og input til os. Tanya (indkøb) er rigtig god til at holde os løbende opdateret og det er vi virkeligt glade for. Vi bestilte på et tidspunkt nogle poser som vi skulle bruge på en messe, så det var super vigtigt at de blev leveret til tiden og gerne lidt før. Der var forsinkelser i produktionen, men både Mette og Tanya var ærlige over for os og de knoklede som sindsyge, så det lykkedes at få poserne dagen inden messen. Det er nemt at vurdere en leverandør når alt går efter planen – det er når noget går galt, at man i virkeligheden kan vurdere sin leverandør og her gjorde Conxion det virkeligt godt!”

Hvilke merchandise bruger I og hvor?

“Vi har nogle poser, krus, powerbanks, nøglesnore og termokrus som vi sælger gennem vores forhandlere og vores web shop, og naturligvis også på messer.”

 

Virksomheden Back on Track fremstiller led- og muskelbeskyttelse, som er fremstillet af et “keramisk tekstil”, som sælges under det registrerede varemærke” Back on Track”. Læs mere om Back on Track her.