Corporate Social Responsibility

Dit brand er i bedste hænder hos os.

Dit brand er i de bedste hænder hos os.

Dit brand er det vigtigste du har. Det er en mærkesag for os, at du skal føle dig tryg, når du placerer dit logo på en artikel, som er produceret af os. En gennemarbejdet CSR strategi og secure supply chain har været vores fokus i mange år.

Når vi siger, at dit brand er i de bedste hænder hos os, så er det fordi at …

  • Vi har Danmarks mest veldokumenterede CSR program for reklameartikler
  • Gennemsigtighed er vigtigt for os. Vi fremviser gerne vores fabriksaudits, ligesom vi naturligvis deler vores produkttests med dig.
  • Vi har et netværk af mere end 100 auditerede fabrikker globalt (primært i Østen), hvilket sikrer dig et bredt og sikkert sortiment. Det betyder, at vi kan tilbyde produktion af specialproduceret merchandise, reklameartikler og profilbeklædning uden at være begrænset af grossister i Europa.

Vores evne til at source globalt, forstærker Jeres muligheder betydeligt for at skabe Jeres eget udtryk. Grundet vores medejerskab af den globale organisation, IPPAG, og vores samlede købekraft, er vi i en særdeles stærk position til at udvælge, auditere og certificere primære producenter og leverandører i Fjernøsten.

Vores partnerskab i IPPAG sikrer en effektiv måde at minimere vores påvirkning af miljøet og dårlige arbejdsforhold. Gennem partnerskabsaftaler med vores leverandører, har vi etableret et netværk, hvor leverandørerne efterlever vores krav til produktionen.

At kunne sikre en produktion fra start til slut med de nødvendige produkttest og fabrikaudits er grundet til, at brands som Cirkus Summarum og name it stoler på os, som leverandør af deres merchandise.

“Hædret med europæisk reklameguld”

EPPA Gold certificeret CSRSådan skrev Børsen i starten af 2014, da vi, som branchens første virksomhed,  blev certificeret med Gold level i “EPPA Certification Program – Audit by Bureau Veritas” programmet.

Gold level er det højeste niveau i certificeringsprogrammet for CSR – Responsible Sourcing. Certificeringen er opnået igennem et CSR-fokus med strukturerede og gennemsigtige arbejdsgange, leveringskæder og leverandørnetværk for indkøb og produktion af reklameartikler.

Vi er stolte af guldet, men holder snuden i sporet og fortsætter vores CSR og responsible sourcing fokus. Det er vigtigt for os – og vores kunder.

Læs artiklen fra Børsen her.

Alt Text

Medlem af BSCI – Business Social Compliance Initiative

Med medlemskabet af BSCI understreger vi vores engagement omkring Corporate Social Responsibility, hvor vi hver dag arbejder for at sikre, at vores samarbejde med leverandører ikke kun handler om pris, kvantitet og levering, men også kontrol af produkter, arbejdstagerrettigheder og arbejdsforhold.

Læs mere om BSCI


INTERNATIONALE PARTNERSKABER

Et internationalt engagement har altid været en væsentlig forudsætning for vores forretning.

For at kunne yde det bedste for alle vores kunder, og være den foretrukne leverandør for selv de største og mest krævende multinationale virksomheder, så er aktive deltagere i en række internationale samarbejder. Bl.a. IPPAG Cooperativ, og Eurimage A/S.

Læs mere om hvilke fordele vores internationale partnerskaber giver dig, som kunde hos Conxion.

Alt Text

CODE of CONDUCT

Hos Conxion A/S sætter vi høje standarder for sikkerhed, kvalitet og integriteten af vores produkter og processer.

Det forpligter vi os til, ved at respektere det enkelte menneskes rettigheder samt miljøet. Download vores Code of Conduct og læs hvordan vi forpligter os til at overholde alle gældende (lokale) love og læs, hvordan vi ønsker at drive forretning på en etisk og ansvarlig måde.

Alt Text

Conxion Creative Studio

Conxion Creative Studio er vores kreative team bestående af 8 dygtige grafikere lokaliseret i Danmark og Filipinnerne. Vores grafikere sikrer en troværdig tilgang til Jeres visuelle identitet og forvalter retningslinjerne med kreativitet indenfor de fastlagte rammer.

I kan derfor trygt overlade Jeres visuelle identitet og designmanual til os og stole på, at vi overholder Jeres retningslinjer for logo, farver, placering og størrelser.

Alt Text

Vi støtter gode formål

Hos Conxion støtter vi løbende gode formål, som kan bidrage til at gøre livet lidt bedre for mennesker, som har brug for det. Igennem årene har vi bl.a. støttet Børnecancerfonden og Team Rynkeby, De Danske Hospitalsklovne, mens vi løbende støtter Familier med kræftramte børn.

Vi brænder nemlig for at kunne hjælpe de mange familier, som har brug for lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem.

De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier. Dette kræver, at FMKB sikrer tilstrækkelige midler til også i fremtiden at kunne gøre en forskel.

For at dette kan realiseres, er der behov for en kontinuerlig økonomisk støtte, og Conxion deltager via et sponsorat til FMKB.

Læs mere om FMKB’s arbejde på www.fmkb.dk

Alt Text

Co2 Neutralt website

CSR er vigtigt for Conxion A/S og vores kunder. Vores CSR fokus drejer sig om alt fra auditering af fabrikker i Østen, til produkttest og miljøbevidsthed – senest eksemplificeret med vores deltagelse i et dansk klima-initiativ.

Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfarten grundet det store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2 deres hjemmesider udleder.

CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2-reducerende projekter (globalt). Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

Læs mere her.

Alt Text