Firmagave-generatoren

Din hjælpende hånd til at finde relevant inspiration i det store udvalg af firmagaver.

 • Firmagave-generatoren 2018 - din guide til firmagaver

  Firmagave-generatoren
  - din guide til relevant inspiration i det store udvalg af firmagaver.

  At vælge firmagave til ansatte og kollegaer kan være lidt af en opgave. Hvilken gave vil glæde mest? Hvad kan vi få for vores budget?

  Mulighederne er mange og det kan være tidskrævende at gennemgå markedet.

  Med Firmagave-generatoren får du relevante anbefalinger, som passer til Jeres præferencer og budget. Og det tager kun 30 sekunder.

  Tryk "START" for at starte Firmagave-generatoren.


DERFOR SKAL DU HANDLE FIRMAGAVER HOS CONXION

Med vores mange års erfaring i salg af firmagaver, kan vi vejlede dig til at finde netop det udvalg af gaver, som vil glæde dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.

Vi kan hjælpe med den samlede løsning
Foruden et stort udvalg af firmagaver, kan vi også hjælpe med sampakning, indpakning og levering på én eller flere adresser. Vi har en løsning til ethvert behov.

Mere end 30 års erfaring

Mange års erfaring med salg af firmagaver og firmagaveløsninger.

Professionel service

Personlig og professionel vejledning fra idé til endelig levering.

Gavevalgshops

Gratis gavevalgshops, så dine medarbejdere selv kan vælge deres gave.

Lager & Logistik

Lager & Logistik setup med mulighed for levering til én eller flere adresser.

Konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med serviceniveau.

Alle de kendte mærkevare

Stort sortiment med alle de kendte mærkevarer.

BLIV INSPIRERET I VORES ONLINE KATALOGER

Find inspiration til årets firmagaver i vores online kataloger.

Vores kataloger indeholder et bredt udvalg af forskellige typer gaver. Alt lige fra klassiske gaver til hjemmet, til lækre gaveæsker med vin, chokolade, gin og øl, til de kendte mærkevarer som Eva Solo, Georg Jensen, Södahl og mange flere.

Skal du bruge en firmagave med logo til personale, kunder eller forretningsforbindelser, så har vi et bredt udvalg i “Designprodukter & kundegaver”-kataloget, hvor alle gaver kan leveres med tryk af logo.

Firmagaver B2B

pil   Firmagavekataloget 2018

Gavekataloget 2018 indeholder firmagaver til alle – ham, hende og hele familien. Eksklusive gavepakker fra Södahl, BITZ, Kähler, Lyngby Glas, Morsø, Simple Mess og flere.

Firmagaver og kundegaver i online katalog

pil   Designprodukter & reklamegaver 2018

 • Bredt udvalg af reklamegaver
 • Gadgets & elektronik
 • Tasker
 • De fleste af artiklerne i dette katalog leveres i flotte og stilrene gaveæsker

Blogindlæg med relevans til "Firmagaver"


Hvad er Firmagave-generatoren?

Firmagave-generatoren er udarbejdet af Conxion for at give vores kunder en nemmere og hurtigere måde at finde gaveanbefalinger og relevant inspiration til firmagaver igennem få simple steps.

Udvalget af firmagaver er enormt og det kan være svært at finde rundt i de utallige muligheder. Vi lever af at vejlede vores kunder til at vælge de rette firmagaver og firmagaveløsninger, som vil glæde netop deres kollegaer, medarbejdere, forretningsforbindelser eller kunder – og samtidig gør arbejdet nemt for den firmagaveansvarlige, som kan overlade alt det praktiske til os herunder sampakning, indpakning og levering.

Den personlige og professionelle løsning vil altid være en vigtig del af vores service. Men vi ved også, at flere og flere af vores kunder gerne vil finde inspiration på egen hånd, inden de kontakter os for den endelige løsning.

Den inspiration kan bl.a. søges på nettet eller i vores online firmagavekataloger, men udfordringen er ofte, at denne slags søgning bliver meget ukonkret og kan tage meget tid. Den udfordring kan Firmagave-generatoren hjælpe med.

Firmagave-generatoren giver dig nemlig konkrete og relevante forslag til firmagaver, som passer til netop dine præferencer, herunder gavekategori, budget og antal gaver. Det er din hjælpende hånd til at bruge mindre tid på at finde relevant inspiration.

Udvalget af firmagaver, som Firmagave-generatoren anbefaler er nøje udvalgt af Conxion. Du kan læse mere om vores firmagaveløsninger her.

Vi håber du finder vores generator interessant og relevant – ellers er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores konsulenter på telefon 3940 1255 eller bestille en opringning under kontakt.