Firmagaver

Firmajulegaver, reklamegaver, påskegaver, jubilæumsgaver m.fl.

FIRMAGAVER DER GLÆDER

Der er få ting, der vækker større smil og glæde end firmagaver til medarbejderne. Vores vigtigste opgave er at bidrage til, at I kan glæde dem, I sætter allermest pris på, ved at vise omtanke for deres ønsker. Det gælder for alle typer firmagaver, ligegyldigt om det er firmajulegaven, jubilæumsgaven, påskegaven eller blot en gave til påskønnelse af en god indsats.

Det er afgørende, at vi har en god dialog med dig om, hvilke signaler gaverne skal sende, og hvilken effekt du gerne vil opnå. Vi har mere end 30 års erfaring med salg af firmagaver og firmagaveløsninger. Vi kan derfor vejlede dig til at finde netop det udvalg af gaver, der vil glæde dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser mest muligt.

Vi har en løsning til ethvert behov
Foruden et stort udvalg af firmagaver fra de kendte mærker, som Georg Jensen, Kay Bojesen, Eva Solo, Hugo Boss og Weber, tilbyder vi et bredt udvalg af firmagaver med logo og lækre gavekurve med specialøl, vin, chokolade og andre lækre specialiteter.

Vi hjælper med alt fra sampakning, indpakning og levering på én eller flere adresser. En helstøbt og indlevende løsning udarbejdet til din virksomhed – hele året rundt – “we connect your brand”.

Læs mere om vores forskellige løsninger og bliv inspireret længere nede på siden.

Brug for vejledning til køb af firmagaver? Ring på 3940 1255

Kontakt os

BLIV INSPIRERET I VORES ONLINE KATALOGER

Find inspiration til årets firmagaver i vores online kataloger.

Vores kataloger indeholder et bredt udvalg af forskellige typer gaver. Alt lige fra klassiske gaver til hjemmet, til lækre gaveæsker med vin, chokolade, gin og øl, til de kendte mærkevarer som Eva Solo, Georg Jensen, Södahl og mange flere.

Skal du bruge en firmagave med logo til personale, kunder eller forretningsforbindelser, så har vi et bredt udvalg i “Designprodukter & kundegaver”-kataloget, hvor alle gaver kan leveres med tryk af logo.

Vi afventer pt. de nye firmagavekataloger for 2020. Vil du have besked så snart de nye kataloger er online? Send en mail til support@conxion.dk.

BLIV INSPIRERET I VORES ONLINE KATALOGER

Find inspiration til årets firmagaver i vores online kataloger.

Vores kataloger indeholder et bredt udvalg af forskellige typer gaver. Alt lige fra klassiske gaver til hjemmet, til lækre gaveæsker med vin, chokolade, gin og øl, til de kendte mærkevarer som Eva Solo, Georg Jensen, Södahl og mange flere.

Skal du bruge en firmagave med logo til personale, kunder eller forretningsforbindelser, så har vi et bredt udvalg i “Designprodukter & kundegaver”-kataloget, hvor alle gaver kan leveres med tryk af logo.

Media

pil   Firmagavekataloget 2019

Gavekataloget 2019 indeholder firmagaver til alle – ham, hende og hele familien. Eksklusive gavepakker fra Södahl, BITZ, Kähler, Lyngby Glas, Morsø, Simple Mess og flere.

Media

pil   Designprodukter & reklamegaver 2019

 • Bredt udvalg af reklamegaver
 • Gadgets & elektronik
 • Tasker
 • De fleste af artiklerne i dette katalog leveres i flotte og stilrene gaveæsker

FIRMAGAVER MED LOGO - GAVER MED BUDSKAB OG WOW-EFFEKT

Firmagaver kan være mange ting. Hvilken gave, der er den rigtige, afhænger af målgruppen for modtagerne og sammenhængen, som gaven skal gives i. Firmagaver med branding er en god måde at kombinere en værdifuld gave med et vigtigt budskab. Oplagt til både ansatte, kunder og forretningsforbindelser.

Modsat traditionelle firmagaver har du her mulighed for at sætte dit personlige præg på gaverne og skabe en ekstra wow-effekt hos modtageren.

Læs mere om vores “Firmagave med logo”-løsninger og se konkrete gaveforslag inddelt i priskategorier.

Alt Text

FIRMAGAVELØSNING: ET GAVEKORT TIL EN HEL GAVEBUTIK

Den bedste gave, du kan give dine medarbejdere, er lige præcis den, som de ønsker sig. Det kan dog være lidt af en udfordring at finde én gave, som rammer bredt på tværs af køn og aldersgrupper.

Løsningen er et gavekort til en hel gavebutik, hvor dine medarbejdere får mulighed for at vælge lige netop den gave, som vil glæde dem mest. Denne løsning har en række fordele: glade medarbejdere, et stort udvalg af gaver, aldrig udsolgt – og sidst, men ikke mindst – enkelt og tidsbesparende for både giver og modtager.

Alt Text

FORHANDLER AF DE KENDTE MÆRKEVARER

Hos Conxion forhandler vi et bredt udvalg af populære firmagaver fra de kendte mærker. Udvalget er stort og mulighederne er mange. Med vores mange års erfaring, kan vi vejlede dig til at finde netop det udvalg af gaver, som vil glæde dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.

Vi kan hjælpe med den samlede løsning
Foruden et stort udvalg af firmagaver, kan vi også hjælpe med sampakning, indpakning og levering på én eller flere adresser. Vi har en løsning til ethvert behov.

Alt Text
KUNDETILPASSET GAVEVALGSHOP; NEM ADMINISTRATION & GLADE MEDARBEJDERE

Det kan være svært at finde en firmajulegave, der matcher alle kolleger og/eller kunder. Gaven skal ofte ramme bredt – uanset køn eller faggruppe. Ønsker I at gøre alle glade, så er en gavevalgshop en ideel løsning.

En gavevalgshop giver den enkelte medarbejder mulighed for at vælge sin egen gave. Gavevalgshoppen opsættes med et udvalg af gaver, og medarbejderen kan herefter med sit personlige login vælge den gave, som findes mest interessant. Spændingen ved en gavevalgshop er måske ikke så stor, men til gengæld er man sikker på, at modtageren bliver glad for den valgte gave.

Media

KONTAKT OS

  [one_third padding="0 20px 0 0"]

  Navn

  [/one_third]

  [one_third padding="0 20px 0 0"]

  Email

  [/one_third]

  [one_third_last]

  Telefon

  [/one_third_last]

  Emne:

  Kommentarer:

  VÆLG CONXION SOM DIN FIRMAGAVE LEVERANDØR

  Køb dine firmagaver hos Conxion. Mere end 30 års erfaring og faglighed. Vi vejleder til dig at finde de rigtige firmagaver, som glæder dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser. Hvad enten det gælder årets firmajulegave, påskegaven, jubilæumsgaven eller hvilken som helst anden gave, du ønsker at glæde dine samarbejdspartnere med.

  Vi tilbyder et bredt udvalg og er leveringsdygtige i de kendte mærkevarer, som f.eks. Kay Bojesen, Kähler, Södahl, HUGO BOSS, Georg Jensen og mange flere. Vi kan hjælpe med den samlede løsning; webshop, indpakning, sampakning og levering.

  Firmagave med logo

  Ønsker du at give medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser en firmagave med logo? Vi har et bredt sortiment af firmagaver med mulighed for tryk af Jeres logo. Firmagaver med logo er en god måde at kombinere et bestemt budskab med glæden ved at give en gave.

  En firmagaveidé kunne foreksempel være et termokrus i god kvalitet med et specialdesignet sleeve omkring æsken. På sleevet har du mulighed for at lave dit helt eget design med dine budskaber. Budskabet kunne være en lille hilsen til dine kunder. Kun fantastien sætter grænser. Læs mere under “Skab en wow-effekt med custom sleeves” på vores firmagaver med logo side.

  Gaveæsker og gavekurve som firmagave

  Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for gavekurve og gaveæsker. Alt fra vin, specialøl, chokolade og chips til italienske specialiteter og til ginpakker. Kan også kombineres med dansk design, så der både er lidt spiseligt og lidt til at have stående fremme. Vi lader os gerne udfordre. Kontakt os med dit budget og lad os udarbejde et forslag til dig og dine medarbejdere.

  Beskatning af firmajulegaver – regler

  Vidste du, at der er beskatningsregler for firmajulegaver? Det er vigtigt at være opmærksom på reglerne for beskatning af firmajulegaver, da dine medarbejdere skal beskattes af firmagaver, som overskrider de tilladte beløb og regler. Bliv klogere på reglerne lige her: Beskatningsregler for firmajulegaver.

  0 Comments

  Firmagaver med logo – VirksomhedsNettet
  • jun 14 2017
  […] den rette firmagave med logo kan du promovere din virksomhed samtidig med, at du eventuelt viser din taknemlighed overfor en […]
  Firmagaver med logo | Stort udvalg af reklameartikler & firmagaver m. logo
  • jun 14 2017
  […] den rette firmagave med logo kan du promovere din virksomhed samtidig med, at du eventuelt viser din taknemlighed overfor en […]