Firmaløbetøj – kom godt i mål!

Firmaløbetøj skaber sammenhold og team spirit

Firmaløbetøj kan mange ting. Det skaber sammenhold, team spirit og skaber eksponering om dit brand – båret af dine vigtigste og mest loyale brandambassadører – dine medarbejdere. Med firmaløbetøj er I halvt i mål!

Firmaløbetøj bruges i forskellige sammenhænge, typisk til firmaarrangementer som f.eks. DHL Stafetten og teambuilding events. Men det kan også være i forbindelse med firmasport som f.eks. fodbold eller en løbe- eller cykelklub dannet af en personaleforening.

Fælles for alle sammenhængende er fællesskab, hygge og at mødes i uformelle rammer sammenlignet med den hektiske arbejdsdag. Og det er netop her, at firmaløbetøj gør en forskel og danner udgangspunkt for hele fællesskabet og følelsen af sammenhold. Det at være ét team og hjælpe hinanden – både på og uden for arbejdspladsen.

Vi kan hjælpe med alt i firmaløbetøj. Alt fra løbetrøjer, t-shirts, shorts, tights, tasker, base-layer, huer, jakker og sweatshirts. Alt sammen trykt med dit firmalogo.

Firmaløbetøj skaber sammenhold

Firmaløbetøj fra no name brands til de kendte mærker

Vores vigtigste opgave er at løse vores kunders behov. Derfor indeholder vores sortiment også firmaløbetøj i forskellige prisklasser og kvaliteter. Vi tilbyder tøj fra no name brands til de kendte og populære mærker som f.eks. Craft Sportswear.

Er budgettet stramt og skal løbetøjet kun bruges én eller få gange – f.eks. i forbindelse med et årligt motionsløb som DHL Stafetten, så kan budgetvenlige brands som Clique, Hurricane eller Red Flag være den rigtige løsning. Med de prisvenlige brands får du stadig samme trykmuligheder, som på de dyrere brands – og derved får du samme fællesskabsfølelse ved at stille op i de samme farver og med samme logo.

Skal dit løbetøj derimod bruges (og vaskes) mange gange. kan det være en fordel at vælge en bedre kvalitet, som f.eks. Craft. Med Craft får du firmaløbetøj i høj kvalitet og lækker pasform. Samtidig får du mulighed for at sammensætte en hel kollektion fra samme mærke. Det kunne være løbetrøje, tights, taske og trøje. Alt sammen brandet med dit logo eller budskab.

Du er altid velkommen til at kontakte os med en beskrivelse af Jeres behov. Så sammensætter vi en løsning, som passer til Jer.

Design dit eget unikke firmaløbetøj - sublimationstryk

Vores mest populære løsning er Craft løbetrøjer i en af de mange standardfarver der tilbydes, dertil tryk af logo på brystet og måske et budskab på ryggen. Ligesom med OiSTER case, som du kan se her.

Men du har også mulighed for at designe Jeres egen unikke løbetrøjer. Med trykmetoden sublimation indfarves hele metervaren i dit unikke design, inden metervaren syes sammen til den endelige t-shirt.

Med denne metode er det kun fantasien der sætter grænser for designet af dine løbetrøje. Du kan tilføje billeder, farver og logoer præcis som du vil. Uden at være begrænset af et bestemt trykareal eller trykstørrelse.

Med denne løsning skal du være opmærksom på, at minimumskvantiteten er 100 stk. og at leveringstiden er 6-7 uger. Materialet er 100% funktion polyester i 120-130 gsm.

Se eksempel på løbetrøje med sublimationstryk til højre.

Firmaløbetøj - design selv - sublimationstryk

Firmaløbetøj til DHL Stafetten

Skil Jer ud til DHL Stafetten med eget firmaløbetøj. DHL Stafetten har mere end 200.000 deltagere på landsplan. Det er en unik mulighed for en masse eksponering til få penge. Og det er samtidig med, at det styrker fællesskabet, og holdånden hos din medarbejdere.

DHL Stafetten er en så stor begivenhed, at vi har lavet en side dedikeret til løbetrøjer til DHL Stafetten. Se den her.

Størrelser, leveringstid og minimumskvantiteter

At finde den rette størrelse til mange mennesker kan være lidt af en opgave. Vi kan guide dig til den mest almindelige størrelsesfordeling eller sende et sæt i forskellige størrelser, som dine medarbejdere kan få lov at prøve. På den måde kan der laves en specifik størrelsesfordeling inden ordren placeres. Typisk vil de udlånte størrelser indgå i den endelige ordre.

Leveringstiden og minimumskvantiteten afhænger af hvilken løsning der vælges. Som en tommelfingerregel kan vi levere inden for 7 arbejdsdage (med tryk) for alle lagervarer (Craft, Newline, Clique osv.). Minimumskvantiteten er typisk 25 stk. For specialproduktioner er der en højere minimumskvantitet og en længere leveringstid.

Vær opmærksom på, at der op mod de større events som f.eks. DHL Stafetten, er utroligt travlt i trykkeriet, hvilket kan betyde længere leveringstid.

Vi handler kun B2B.

Så tag endelig kontakt til os så hurtigst som muligt, så vi kan hjælpe med at sammensætte den bedste løsning.

Interesseret i firmaløbetøj? Send os en forespørgsel

Vi har mange års erfaring med firmaløbetøj og løbetrøjer med tryk. Vi hjælper med at sammensætte den bedste løsning til netop dit behov, både ift. model, størrelsesfordeling, trykmetode, logistik og levering.

Send os en forespørgsel og beskriv dit behov herunder antal, dit budget, dine tanker om farve, tryk m.v.

Vi kontakter dig efterfølgende hurtigst muligt.

Er du i tvivl om noget? Du kan altid kontakte vores support på telefon 3940 1255.

Navn

Email

Telefon

Emne:

Besked: