Fremtiden er trådløs.
Trendy reklamegaver til din markedsføring!

Trådløs opladestation med logoUdnyt den nye trend i din markedsføring! Trådløs opladning er en ”ny” og smart teknologi, som gør det muligt at oplade din smartphone uden et kabel. I stedet lægger du blot din smartphone på en opladestation, hvorefter telefonen går igang med at lade op. Den trådløse opladning sker ved hjælp af elektromagnetisk induktion, hvor der anvendes spolere til at overføre strøm fra ladestationen/pladen til telefonen. Det er smart, nemt og pænere på skrivebordet end det traditionelle kabel.

Vi oplever stor interesse for vores ladestationer til trådløs opladning. Flere af vores kunder har set den smarte teknologi på diverse trendy hoteller eller caféer, som er first movers på nye og innovative tiltag. Ladestationerne indbygges diskret i flere og flere hverdagsprodukter. IKEA sælger allerede natborde med indbygget ladestation, så du blot kan ligge din telefon på natbordet, hvorefter den lader op. Det er nemt og effektivt.

Vores eget sortiment indeholder allerede kontorlamper med indbygget ladestation. Powerbanks med trådløs opladning. Musemåtter med indbygget trådløs opladning. Alt sammen med mulighed for tryk af dit logo eller budskab.

Udnyt den nye mulighed i din markedsføring og skab awareness om dit brand.

Måske er dit brand first mover i sin branche? Den trådløse oplader kan underbygge dit budskab.

Måske er din virksomhed i brancen indenfor IT eller elektronik? Den trådløse oplader er oplagt som reklamegave til nye kunder.

Måske er din virksomhed indenfor bilbranchen og vil give dine kunder en trådløs opladestation i forbindelse med et køb?

Måske du blot ønsker at skabe opmærksomhed om dit brand ved at give en brugbar og anderledes reklamegave?

Mulighederne er mange. Det handler om at finde en vinkel, som passer til din virksomhed og skaber værdi for din målgruppe.

Herunder har vi samlet en række produkter til inspiration, som alle kan trykkes med dit budskab eller logo og dermed skabe awareness om dit brand når produktet bruges igen og igen og igen…

Hvilke smartphones kan oplades trådløst?

Den mest populære teknologi til trådløs opladning kaldes Qi. Længere oppe i artiklen nævnte vi trådløs opladning som en ny teknologi. Det er en sandhed med modifikationer. Teknologien kom allerede i 2012 til bl.a. Motorola, LG, Nokia, HTC og Samsung. Apple valgte midlertidig ikke at hoppe med på bølgen – og om man vil det eller ej, så har Apple været med til at diktere trends på markedet.

Det er samtidig svaret på, hvorfor den trådløse teknologi lige pludselig er dukket op igen – større end nogensinde. Apple har nemlig indbygget Qi teknologien i deres nye iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X, som med sit nye glasdesign gør det muligt at overføre strøm mellem ladestation og batteri.

 • Apple iPhone: 8, 8 Plus, X
 • Samsung Galaxy: S9, S9+, Note 8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 5, S6, S6 Edge
 • Microsoft Lumia: 1520, 1020, 930, 929, 928, 920
 • LG: V30, G6 (US version only), G4 (optional), G3 (optional)
 • Google Nexus: 4, 5, 6, 7 (2013)
 • Vores virksomhed og kunder har ikke nødvendigvis de smartphones fra listen – what to do?

  Du kan tilkøbe en ”oplader patch” som forbindes til din telefon. Patchen indeholder modtager spole og kredsløb, som gør det muligt at tage imod strømmen via. den trådløse opladestation. Det er mindre praktisk – men det gør det muligt at køre en kampagne med trådløs opladestation som reklamegave, uden at tabe de kunder, der har en iPhone 6 eller iPhone 7 f.eks.  

  Kontakt os for mere information om “oplader patches” til ældre telefoner.

  Trådløs opladning – sikkerhed først. We protect your brand!

  Alle vores opladere har overopladningsbeskyttelse, overstrømsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse, standbystrøm ved inaktivitet, temperaturstyring, CE-testet og RoHS-testet.

  Læs mere om sikkerhedsgodkendelser og FAQ om trådløse opladere. Download Fact Sheet her.

  Udvalg af ladestationer til trådløs opladning
  – alle med mulighed for tryk af logo

  Bordlampe med 5W trådløs opladning

  Bordlampe med kraftig 40 stk. LED-lysdioder samt trådløs opladningsflade i soklen. Lyset kan justeres i 3 indstillinger: naturligt lys, gul og hvidt lys afhængig af situation og præference. Med timer-funktion hvis du ønsker automatisk sluk for at spare strøm. 250 Lumen. Trådløs oplader i soklen kan anvendes til at oplade telefoner der undserstøtter denne funktion(1A). Artiklen kommer med EU oplader stik samt 1,5 meter langt kabel.

  Mulighed for tryk af logo på soklen.
  Trykstørrelse: 25 x 40 mm

  Interesseret? Send os en forespørgsel!

  Trådløs 5W oplader “Triple” - med 3 spoler!

  Oplad din mobile enhed uden kabel. Forbind blot den trådløse oplader med din telefons USB-oplader. Herefter kan du placere din telefon i standeren. Den indbyggede LED-indikator giver dig besked når den klar til opladning. Bordladeren har 3 indbyggede spoler der sikrer dig stabil og nem trådløs opladning.

  Mulighed for tryk af logo over eller under midterspolen.
  Trykstørrelse: 50 x 30 mm.

  Interesseret? Send os en forespørgsel!

  Powerbank med 10.000 mAh og 5W trådløs oplader

  Denne powerbank indeholder sidste nye teknologier indenfor opladning: Type C, trådløs opladning samt et kvalitets-display der viser strømniveauet. Powerbanken har et 10.000 mAh stort batteri og kan lades med både type C samt USB-porten. I midten af powerbanken er der en 5W trådløs oplader så du kan lade uden kabler. Perfekt at have med på farten!

  Mulighed for tryk af logo på front af powerbank modsat display.
  Trykstørrelse: 50 x 35 mm

  Interesseret? Send os en forespørgsel!

  Trådløs 5W oplader til bilen

  Med denne oplader kan du køre sikkert mens din mobile enhed oplades trådløst. Opladeren har både en holder til ventilations-montering samt instrumentbræts-montering, alt efter hvad du er til. Telefonen (op til 6″) holdes på plads af de to sidepaneler så den er stabil under kørsel. Med indbygget LED-indikator der lyser når telefonen oplades. For at anvende laderen forbindes den blot med det medfølgende microUSB-kabel til bilens USB-udgang eller opladeren (følger ikke med).

  Mulighed for tryk af logo på midten af produktet – under wireless logo.
  Trykstørrelse: 30 x 20 mm.

  Interesseret? Send os en forespørgsel!

  Vækkeur, højtaler og trådløs oplader i én!

  Unik trådløs højtaler med integreret opladeflade og væggeur-funktion. Den trådløse højtaler er på 2x3W og giver fantastisk lyd. Med det indbyggede 2.000 mAh batteri kan du oplade din telefon via den trådløse flade. Perfekt til at oplade din telefon uden kabler. Højtaleren har FM-radio, væggeur, håndfri telefonering. Virker på afstand op til 10 meter for trådløs musikafspilning. Spilletid i op til 8 timer. Kan benyttes både med batteri og stik forbundet til USB-port. ABS materiale.

  Mulighed for tryk af logo på toppen af produktet under wireless ikon midten.
  Trykstørrelse: 75 x 25 mm

  Interesseret? Send os en forespørgsel!

  Swiss Peak trådløs 10W oplader

  Oplad din mobile enhed uden kabel. Placer blot din smartphone på pladen og vent til den giver tegn på opladning. Pladen understøtter 10W opladning som oplader telefonen dobbelt så hurtigt som andre trådløse opladere på markedet (5W modeller). Med blødt materiale på toppen så din mobil ligger godt fast.

  Mulighed for diskret branding på siden af produktet.
  Trykstørrelse: ca. 35 x 10 mm

  Interesseret? Send os en forespørgsel!

  Trådløs 10W Fast Charging Pad - hurtigere opladning

  Oplad din mobile enhed uden kabel. Placer blot din mobil telefon på pladen og vent til den giver tegn på opladning. Pladen understøtter 10W opladning som oplader telefonen dobbelt så hurtigt som andre trådløse opladere på markedet (5W modeller). Med lufthuller i bunden for at afkøle pladen når den lader, samt gummibelægning for stabilitet.

  Mulighed for tryk af logo på toppen af produktet under “Wirelss Fast Charge” ikonet på midten.
  Trykstørrelse: 40 x 20 mm

  Interesseret? Send os en forespørgsel!

  Musemåtte med 5W trådløs opladning

  PU musemåtte med integreret trådløs opladningsplade til at oplade alle telefoner der understøtter denne teknologi. Den trådløse enhed kan også anvendes som stander til din mobiltelefon. Inklusiv 40 cm langt microUSB-kabel så du kan tilslutte den til din PC. Input: 5V/1A. Trådløs udgang 5V/1A. 5W.

  Mulighed for tryk, prægning, lasergravering eller doming med logo på front af musemåtte.
  Trykstørrelse ca. 70 x 30 mm

  Interesseret? Send os en forespørgsel!

  Send forespørgsel

  Kan du se muligheder med trådløse opladestationer med logo i din markedsføring? Teknologien er stadig ny – hvilket giver en unik mulighed for at skille sig ud fra mængden med en brugbar reklamegave, der med sikkerhed får dine kunder til at huske dig og dit brand i lang tid.

  Modsat andre typer af reklamegaver, så har trådløse opladere nemlig en klar fordel ved at være et produkt, som man bruger hver eneste dag. Vi bruger vores telefon mere end nogensinde og de fleste af os lader op dagligt. Trådløs opladning gør det nemt.

  Send os en forespørgsel på det antal du ønsker, så kontakter vi dig snarest.

  Er du i tvivl om noget? Kontakt os på telefon 3940 1255.

  Navn

  E-mail

  Forespørgslen drejer sig om:

  Hvor mange skal du bruge?

  Antal farver i logo/artwork?

  Kommentarer