Guide til Danmarks største web shop med reklameartikler

Web shoppen er blevet mere brugervenlig, og der er kommet en masse nye smarte funktioner som kan gøre dit arbejde med reklameartikler en del lettere. Generelt fungerer shoppen som en helt almindelig web shop, men shoppen har nogle helt unikke funktioner som du ikke finder andre steder f.eks. kan du:

 • Koble dig på ordrer og spare penge
 • Udskrive tilbud
 • Gemme idéer i dine personlige mapper
 • Tilføje favoritter og få besked når andre bestiller samme produkt
 • Lave online forespørgsler
 • Følge din ordre online 24-7 og meget mere…

Navigation

Alle funktioner du skal bruge til at finde dine reklameartikler, ligger i toppen af skærmen.

 1. Kategorier – Her vises hovedkategorier og underkategorier ved at klikke på den lille pil i højre side af hovedkategorien.
 2. Produktsøgning – Du kan lave en hurtig søgning ved at indtaste produktnavnet eller du kan lave en avanceret søgning med kriterier som pris, farve, antal, leveringstid osv.
 3. Forespørgsel – Du kan lave generelle forespørgsler her eller en produktspecifik forespørgsel (se længere nede).
 4. Sprog og valuta – Her vælger du sprog og valuta
 5. Meddelelsescenter – Dit meddelelsescenter samler al kommunikation vedr. dine forespørgsler, ordre og evt. reklamationer. Du skal være oprettet som bruger for at kunne anvende denne funktion.
 6. Ordre du kan koble dig på – Ved at klikke på LINK ikonet, kan du se alle de ordre du lige nu kan koble dig på og spare penge!
 7. Indkøbsvogn – Ved at klikke på ikonet vises din kurv.
 8. Log ind / Opret bruger – Du behøver ikke være oprettet som bruger for at kunne søge idéer og inspiration, og bestille reklameartikler til dine kampagner. Hvis du ønsker at gøre brug af alle funktionerne i shoppen, som f.eks. forespørgsler, udskrive tilbud, oprette personlige mapper og logo bank, så skal du oprette dig som bruger, hvilket i øvrigt er gratis!
 9. Menu med:menu
  1. Ordrehistorik
  2. Ordre i produktion
  3. Prøveordre
  4. Favoritter
  5. Personlige mapper
  6. Profilindstillinger
  7. Logobank

 

Sådan kobler du dig på en ordre og sparer penge

Ved at trykke på LINK ikonet (se ovenfor), kan du se alle de ordre du kan koble dig på. Når du klikker på produktet får du vist produktkortet og her indtaster du antal (1) og vælger branding (2) – du vil senere skulle vedhæfte logo eller vælge logo fra din logobank. Nu kan du se din pris hvis du starter en ny ordre eller kobler dig på den eksisterende ordre (3) – i dette tilfælde sparer du 11%!
Husk at tjekke leveringsdatoen (4) hvis du kobler dig på en eksisterende ordre. Skal dine reklameartikler leveres før denne dato, kan du starte en ny ordre.

Sådan kobler du dig på en ordre og sparer penge på dine reklameartikler

Del et produkt med dit netværk

Vi gør det nemt at bestille reklameartikler på nettetVed at klikke på Share ikonet (1), kan du dele et produkt med dit netværk på LinkedIn, Facebook og Twitter. Hvis flere i dit netværk går sammen om at bestille samme produkt, opnår I alle en lavere stykpris.

Sådan gemmer du idéer i dine personlige mapper

Du kan gemme produkter i dine personlige mapper ved at klikke på mappe ikonet (2). Dette er smart hvis du f.eks. er ved at finde idéer til en kampagne eller du finder et produkt som du kan li’ og måske vil bestille senere. For at kunne gemme idéer i personlige mapper, skal du være oprettet som bruger.

Like et produkt og få besked når andre bestiller

Hvis du like et produkt, vil du automatisk få besked når der er andre der liker eller bestiller samme produkt. Du liker et produkt ved at trykke på hjerte ikonet (3). I menuen (øverst i højre hjørne) kan du trykke på Favoritter og få vist de produkter du har liket. Du skal være oprettet som bruger for at kunne like et produkt.

Sådan kan du udskrive et tilbud

Ved at klikke på pdf ikonet (4) på et produkt, kan du generere et tilbud ved tre forskellige antal, branding og leveringsland. For at kunne lave et tilbud, skal du være oprettet som bruger og være logget ind.

Det er gratis at oprette dig som bruger og du kan oprette en profil ved at følge linket her – opret profil nu!

Forespørgsler og prøver

Bestil prøver og lav online forespørgsler på reklameartikler Du kan lave en generel forespørgsel ved at klikke på Forespørgsel øverst på siden. Har du en forespørgsel på et specifikt produkt, kan du i bunden af produktkortet klikke på knappen forespørgsler (1) og udfylde formularen.

Du kan også bestille en prøve ved at klikke på Bestil prøve (2).

Ordrehistorik og ordre i produktion

I menuen (se ovenfor) kan du navigere til din Ordrehistorik, hvor du kan lave genbestillinger og reklamationer. I Ordre i produktion kan du følge dine ordre 24-7 og se status på den enkelte ordre.

Logobank

Hvis du er oprettet som bruger, kan du uploade dine logoer i din logobank. Så behøver du ikke at uploade logo hver gang du skal bestille. Logobanken finder du i menuen (se ovenfor).

Meddelelsescenter og support

Du finder dit meddelelsescenter ved at klikke på brev-ikonet (1) øverst på siden. Al kommunikation vedr. ordrer, forespørgsler og reklamationer foregår via meddelelsescentret. Hvis du har brug for hjælp nu og her, kan du også benytte chatten nederst i højre hjørne (2). Hvis vi ikke er online, kan du lægge en besked til os.

Support