PromOnline; We promote your brand

Koncenterer dig om din kerneforretning, og lad os hjælpe dig med markedsføring af dine artikler og kollektion internt såvel som eksternt.

WE PROMOTE YOUR BRAND

Koncenterer dig om din kerneforretning, og lad os hjælpe dig med markedsføring af dine artikler og kollektion internt såvel som eksternt. Brug vores logistikfaciliteter, så som lagerhold, pick & pack og global distribution.
Læs mere om vores lager & logistik.

Vores onlineværktøjer “PromOnline”, giver dig unikke muligheder for kommunikation, salg og forecast hos dine kollegaer nationalt, europæisk og globalt. En vifte af Tools som vi stiller til rådighed for dig, som en naturlig support – “we promote your brand”

Vores “PromOnline” indeholder forskellige moduler og koncepter, som kan tilpasses og skræddersyes til netop Jeres behov.

Læs mere om “Webshop”, samt koncepterne “GroupBuy” og “Brand on Demand” herunder.

We promote your brand - IT Tools

WEBSHOP

Skræddersyet til jeres behov

Med en webshopløsning hos Conxion får du den ultimative adgang til virksomhedens kollektion af reklameartikler. Vores webshopløsning PromOnline kan sættes op på mange måder, hvor både moduler og design kan tilpasses efter Jeres behov. Oftests tager en webshop udgangspunkt i en færdigproduceret kollektion, hvor shoppen er salgskanal til dig og dine kollegaer. Shoppen kan indeholde betalingsmodul til kreditkort – dansk såvel som international.

Lad os hjælpe dig med opgaven – lad os finde den løsning der passer dig bedst.

GROUPBUY®

Online konsolideringsværktøj

Online konsolideringsværktøj der kan bruges på flere måder. Du kan opsamle ordrer fra flere afdelinger eller selskaber, med henblik på at sikre de bedste betingelser for prisen, samt mindst mulig lagerbinding.

Du kan også anvende GroupBuy til indsamling af mindre ordrer og lade disse drage fordel af den større indkøbskraft, den samlede ordre kan generere.

BRAND ON DEMAND

Kollektion uden lagerbinding

Du udvælger din kollektion fra branchens bredeste sortiment. Du har ingen ejerskabsforspligtelse for kollektionen, vi trykker dit logo på din udvalgte kollektion fra ordre til ordre.  Du kan udskifte artiklerne i kollektionen så tit du ønsker.

Vi kalder det Brand on Demand.