Logovand – miljøbevidste løsninger

Logovand i flasker, paprør eller glas.

Logovand - egne vandflasker med logo

Vand med logo – også kaldet “logovand” er et godt og billigt produkt at have i sin basiskollektion af reklameartikler. Logovand giver dine kunder et professionelt indtryk af dit brand og kan bruges i mange sammenhænge: til kundemødet, til sportsevents, på messen eller bare på en varm dag.

Design etiketten så den passer til din virksomhed! 
Med logovand har du mulighed for at trykke dit logo og budskab på hele etiketten. Det gør logovand til en billig og effektiv reklamegave, som både skaber tilfredshed hos din tørstige modtager, men samtidig leverere dine vigtige budskaber. De fleste tager vandflasken med sig – hvilket blot forlænger reklameværdien.

Vores grafikere hjælper med opsætning af etiketten – og du modtager altid en korrektur til godkendelse inden produktionen igangsættes.

Miljøbevidste løsninger på logovand
Miljø og klima er blevet et af de helt store emner de senere år – og med god grund. Det er blevet nødvendigt at overveje de miljømæssige konsekvenser ved alt hvad vi laver. Ikke mindst når det omhandler produkter, som bærer dit firmanavn og logo – som tilfældet er med f.eks. logovand.

Vi vil gerne præsenterer 3 forskellige løsninger, som alle er miljøbevidste på hver deres måde. Lige fra logovand på plastflaske og til nye alternative løsninger.

Alt Text

Den miljøbevidste logovand af plastik

Vores mest populære logovand. Vælg mellem Mini, Gourmet og Tube. Etiketten kan designes som du ønsker. Vælg mellem 9 lågfarver.

Produceret med omtanke!
Flaskerne er produceret af 100% genbrugsplast. Elektriciteten til produktionen er produceret økoligsk af solceller, vind- og vandkræft. Den indsatte fossilt brændsel (naturgas) er kompenseret med anerkendt emission og dermed gjort CO2-neutral.

Læs mere om produktionen og den grønne omtanke herunder.

Alt Text

Logovand model “Mini”
Indhold 0,33L. Design din egen etiket. Vælg mellem 9 forskellige lågfarver. Minimumskvantitet: 324 stk.
Send forespørgsel

Alt Text

Logovand model “Tube”
Indhold 0,5L. Design din egen etiket. Vælg mellem 9 forskellige lågfarver. Minimumskvantitet: 378 stk.
Send forespørgsel

Alt Text

Logovand model “Gourmet”
Indhold 0,5L. Design din egen etiket. Vælg mellem 9 forskellige lågfarver. Minimumskvantitet: 1296 stk.
Send forespørgsel

Flasker af 100% Genbrugsplast

Fabrikken bag vores populære flasker arbejder konstant på at forbedre den grønne profil. Det betyder bl.a. at alle private label flasker bliver produceret af 100% genbrugsplast. Det gør, at I som virksomhed ikke bidrager til at skabe mere plastik, men derimod bidrager til at genbruge det plastik, som bliver indsamlet via. Dansk Retur System.

Retur Systemer og Pant – 92% bliver indsamlet og genbrugt
Vores flasker er tilmeldt det danske og svenske retursystem, hvor mere end 92% af alle flasker bliver indsamlet og genbrugt.

Man kan derfor med god samvittighed sætte sit logo og budskab på vandflaskerne – også selvom de er lavet af plastik.

Go Green
Energien brugt til produktionen af vandflasker er CO2-neutral. Fabrikkens produktionslokaler er dækket af solceller og resten af energien er produceres økologisk via. vind- og vandkraft. Den indsatte fossilt brændsel (naturgas) er kompenseret med anerkendt emission og dermed gjort CO2-neutral.

Alt Text

Miljørigtig nyhed: Vand i paprør

Hvis du gerne vil undgå plastik, så er denne nyhed noget for dig!

Vores nye paprør med 250 ml fynsk drikkevand rammer ønsket om at sende de rigtige signaler ift. miljø, CO2 og ansvar over miljøet. Paprøret indeholder 75% træ fra bæredygtigt forvaltede skove og er fuldt genanvendeligt ved normal affaldssortering.

Vandet er tappet fra den danske undergrund, hvor den igennem millioner af år er blevet renset. Vandet kommer direkte fra undergrund til tapperi. Det betyder ingen transport, hvilket bidrager til en mindre CO2-udledning under produktion.

Der påsættes et FSC godkendt label rundt om papøret. Dette label måler hele 172 x 125 mm og kan designes præcis som du ønsker.

Pant: Der er ingen pant på røret.
Minimumskvantitet: 504 stk.

Send forespørgsel

Alt Text

Retap vandflaske - en anden måde at tænke bæredygtighed på

Vi har allerede vist to forskellige muligheder, som begge, på hver deres måde, er produceret bæredygtigt og med tanke på miljøet.

Den sidste løsning, som vi gerne vil præsentere er lidt anderledes – nemlig Retap vandflasken.

Retap blev grundlagt af tre entusiastiske iværksættere tilbage i 2009. Motivationen bag Retap kom på baggrund af FN’s klimamøde COP 15 i København, hvor de tre iværksættere blev opmærksomme på den negative virkning flaskevand havde på vores miljø – og det store problem som disse forårsagede på verdenshavene.

De satte sig for at lave en vandflaske, lavet specielt til vand fra vandhaner. Målet var, at lave et produkt, som var så elegant og stilfuldt, at produktet ville blive brugt igen og igen.

For man kan ikke bare kigge på produktionen alene. Ved at genbruge Retap glasflasken, så reducerer man behovet for at genanvende plastik og man fjerner miljøbelastningen ved transport og afkølig af flaskevand inden forbrug.

Og når vi er så privilegerede at vi kan få noget af verdens bedste drikkevand direkte ud af vandhanen, så skal du måske overveje, om en investering i Retap vandflasker er en mere miljø- og bæredygtig investering end de to øvrige?

Award-vindende dansk design
Retap vandflasken er designet i Danmark og produceret i Europa. Retap har modtaget hele 3 design-awards for deres Retap bottle: Red Dot Design Award, Promotional Gift Award i 2011 og Good Design Award i 2012.

Alt Text

Retap 03 – vinder af 3 designawards
Indhold 0,3L. Tryk eller gravering af logo. Vælg mellem 20 lågfarver.
Send forespørgsel

Alt Text

Retap 05 – vinder af 3 designawards
Indhold 0,5L. Tryk eller gravering af logo. Vælg mellem 20 lågfarver.
Send forespørgsel


Er logovand interessant for din virksomhed? Kontakt os for en uforpligtende snak!

Er logovand eller vandflasker noget for din virksomhed og Jeres markedsføring? Vil I høre nærmere om priser, designmuligheder eller snakke videre om mulighederne? Send os en besked via. kontaktformularen eller kontakt vores support vha. chat-funktionen.
Det er uforpligtende.

Brug for hjælp til opsætning af design og label?
Vores grafikere kan hjælpe med at opsætte design og trykfil som du ønsker. Send os blot dit logo og dine ønsker, så laver vi et designforslag ifm. ordren.

Du modtager også altid en korrektur til godkendelse inden den endelige produktion igangsættes. Det er din sikkerhed for, at designet bliver præcis som du ønsker det.

  [one_third padding="0 20px 0 0"]

  Navn

  [/one_third]

  [one_third padding="0 20px 0 0"]

  Email

  [/one_third]

  [one_third_last]

  Telefon

  [/one_third_last]

  Emne:

  Besked:

  Alt Text