Marketing platform

Få øget branding med færre ressourcer – Den intelligente markedsplads

Brug tid på det kreative, ikke på
det administrative

Når hverdagen rammer marketing, vinder administration
og drift altid over kreativitet. Medmindre vi aktivt sikrer processer, der forhindrer det. Som for eksempel at outsource administration og drift.

Det er derfor, vi har lavet Conxion marketing platform.

Når du samler arbejdet med dine marketingmaterialer på én digital platform, frigør du ressourcer til det kreative arbejde. Ressourcer som ellers bruges på at koordinere indkøb, ordre- og lagerstyring, fakturering på tværs af interne afdelinger
eller markeder, sikre overholdelse af brand guidelines – og meget mere.

Vores marketing platform er en digital indkøbsplatform med afsæt i tanken om deleøkonomi, puljeindkøb, mindre lager og flere produkter ”on demand”.

Vi har valgt at kalde det for ”Den intelligente markedsplads”. Det har vi, fordi marketing platformens algoritmer hjælper dig med at optimere dine indkøb, styre dine produktioner og optimere din logistik og distribution. Og give dig mere tid til det kreative.

Alt Text

Kunder der allerede anvender Marketing platformen

Vil du vide mere?

Den intelligente markedsplads

Mindre administration

Virksomheder med flere afdelinger, nationalt eller internationalt, bruger mange ressourcer på at koordinere indkøb, individuel levering og fakturering, tilpasse produktsortimentet så det passer til alle, sikre at branding guidelines overholdes, styring af lagersortiment osv.

Med Conxion’s intelligente markedsplads har du mulighed for at outsource administration, ordrehåndtering, levering, fakturering mm. og dermed frigøre ressourcer til det kreative marketingsarbejde.

Alt Text
Alt Text

Lavere priser

På Conxion’s intelligente markedsplads kan du handle på din egen platform, men stadig pulje dine indkøb sammen med andre virksomheder. Det betyder større mængder for leverandøren og mindre priser for dig.

Samme logik kan du også bruge mellem din egen virksomheds afdelinger og brugere. Når alle markeder kan koble sig på hinandens ordrer, sikrer det, at indkøbsvolumen stadig bibeholdes.

Udover puljeindkøb, kan du selvfølgelig også oprette dine egne produkter og leverandører på din egen markedsplads.

Mindre lager og likviditetsbindning

På din egen markedsplads kan du reducere dit lagersortiment betydeligt – eller helt slippe for at have varer på lager.
Du får adgang til leverandørens lagersaldo, og kan trække det antal, du har brug for direkte fra leverandørens lager.

På din egen markedsplads har du også mulighed for at udvide dit produktsortimentet, uden at det tynger dit lager eller din likviditet. Det kan lade sig gøre, fordi du bestiller produkterne ”on demand”, og produktet trækkes direkte fra leverandørens lager, eller produceres efter bestilling.

Det hele handler om at skabe en digital videndelingsmarkedsplads, hvor leverandør- og produktdata er tilgængelig for alle brugere.

Alt Text

Insourcing vs. outsourcing?

Marketingafdelinger er ikke ens og har ikke de samme mål, krav og behov at leve op til.
Derfor kan der heller ikke gives et entydigt svar på, om den forretningsmæssige fordel er størst ved at outsource administrative opgaver som indkøb, produktion, logistik, distribution og fakturering eller ved at holde det ”inhouse”.

Vores erfaring peger dog i retning af, at mange marketingafdelinger har knappe ressourcer og bruger meget tid på administration, tid der måske bedre kunne bruges på de kreative markedsføringsmæssige opgaver.

Derfor er administrationsmodulet på Conxion’s marketing platform udviklet, så det individuelt kan sættes op til at håndtere hele administrationen og ordrehåndteringen, kun dele af den eller til, at du selv klarer de administrative opgaver.

Funktioner og muligheder
på den intelligente markedsplads

Ikke to virksomheder er ens og ikke to af vores kunder bruger Conxion’s intelligente markedsplads på samme måde.

Det kan lade sig gøre, fordi platformen er bygget op omkring en række forskellige funktionsmoduler, så den endelige platform bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Selvom alle platforme er forskellige, tager de dog alle afsæt i:

  • Transparens
  • Fleksibilitet
  • Puljeindkøb og stordriftsfordele
  • Central styring og overblik
  • Outsourcing af administrative opgaver
  • ”Products on demand” i stedet for eget lager

Her får du et udpluk af de mest populære funktioner i systemet, men der er hundredvis af funktioner, som kan aktiveres alt efter behov.

Klik på billederne for at læse mere.

Hurtigt overblik og nem ordreplacering

Brugere får hurtigt overblik over hvilke ordrer, man kan koble sig på, besparelser samt leveringstid.
Det er lige så nemt at starte en ny produktion, som det er at bestille en lagervare.

Eget produktsortiment

Du kan fra centralt hold beslutte, hvilke produkter og leverandører, som skal være tilgængelige på din marketing platform.

Sikring af branding guidelines

Systemet viser produkterne med logo – også selvom de endnu ikke er indkøbt hos leverandøren. På den måde sikres, at virksomhedens branding guidelines overholdes på alle markeder. Logoer kan gemmes i systemets logobank, så man sikrer, at de korrekte logoer altid benyttes.

Automatisk individuel ordrebehandling

Hver bruger modtager en ordrebekræftelse på bestillingen. Hvis prisen efterfølgende falder, fordi flere brugere tilslutter sig ordren, opdateres ordrebekræftelsen, og alle brugere underrettes om prisfald pr. e-mail.

Automatisk individuel fakturering og levering

Faktura og varer sendes direkte til den bruger, som har placeret bestillingen.

Automatisk notifikation om puljeordrer

Du kan vælge at ”Like” de produkter, som du gerne vil have besked om, når der er puljeordrer, du kan koble dig på.

Betalingsmodul

Platformen tilbyder betalingsformer som kreditkortbetaling, PayPal, forudbetaling (bankoverførsel) samt faktura betaling.

Følge produktion og levering online

Brugere kan følge produktionen af sine varer online på platformen.

Ordrehistorik og online reklamation

Brugere kan let genbestille produkter i menuen for ordrehistorik. Her kan brugere også lave en online reklamation på en leverance. Alle reklamationer gemmes i systemets administrationsmodul.

Rapportering

Administrationsmodulet kan nemt generere rapporter over afsendte og fakturerede varer, optjent profit, lagerbeholdning og meget mere.

Kampagneblok

Systemet giver mulighed for, at man fra centralt hold kan indsamle bestillinger på tidsbegrænsede kampagneprodukter, inden bestillinger sættes i gang hos leverandøren.

Integrering til jeres ERP-system

Vi kan via vores egne udviklere bygge integration til virksomhedens ERP-system, uanset om du har SAP, Navision eller andre systemer.

Online forespørgsler

Har brugere andre ønsker, end det som findes på platformen, er det enkelt at lave en online forespørgsel. Alle forespørgsler er synlige, og gemmes i platformens administrationsmodul.

Udskrive online tilbud

Der kan let udskrives tilbud ved forskellige antal, hvor alle udgifter som f.eks. kliche, værktøjer og fragt vises.

Roller og filtre

For at lette visningen af produkter på platformen, kan der oprettes brugerroller og filtre, som er med til at differentiere de produkter, som den enkelte bruger ser på platformen.

Tilvalg af lagermodul

Marketing platformen tilbyder også lageropbevaring, og et lagermodul der kan vise både lagersaldo og kommende leverancer. Lageromkostninger pålægges automatisk den enkelte brugers faktura, så der ikke er lagerhåndteringsomkostninger for hovedkontoret. Der kan aktiveres en lageralarm på alle lagerprodukter, så man bliver notificeret, når en vare skal genbestilles.

Logistik og transport modul

Logistik og fragtmodul er koblet op på selskaber som DHL og UPS. Ligeledes er platformen koblet op på flere logistikpartnere og kan naturligvis også kobles op på dine nuværende logistikpartnere. Hvis produkter på nogle internationale markeder skal leveres via en international hub (og fortoldes), for herefter at sendes videre til den endelige destination, er dette let at sætte op på platformen.

Download af artwork til lokal produktion

Visse produkter kan ikke betale sig at sende, og derfor kan man oprette produktkort, hvor brugere kan downloade trykklare filer evt. i forskellige sprogversioner. På den måde kan brugere downloade materialet og producere
produktet lokalt. Dette er både med til at reducere CO2 udledningen, samt at brandingguidelines overholdes.

Eget Webshop administrationsmodul

Via webshoppens administrationsmodul kan du selv oprette produkter, kategorier, interne kampagner og brugere. Du kan også fra centralt hold overvåge alle indkøb, prisfald, produktioner og eventuelle reklamationer og forespørgsler.

Kunder der allerede anvender Marketing platformen

Hvordan kommer du i gang?

Hvis du ønsker at gå videre med Conxion’s intelligente markedsplads, så er næste skridt, at vi sætter os sammen og kigger på de udfordringer du har i dag, og hvordan vores løsning vil kunne hjælpe dig.