Nye brandingmuligheder

Mere synlighed til dine reklameartikler med nye brandingmuligheder

Dine reklameartikler skal sikre, at dit brand bliver husket og værdsat af din modtager. Med andre ord skal dine reklameartikler være både relevante og brugbare for din målgruppe.

Når du skal udvælge netop den kollektion af reklameartikler, der skal skabe en positiv effekt for dit brand er det ofte selve produktet man kigger på.

Desværre bliver selve brandingen ofte den simple løsning med 1- eller 2-farvet tryk på af firmalogoet på produktet.

Og det er synd, for brandingen er en stor og vigtig del af indtrykket.

Der findes mange nye og interessante muligheder, som vi mener, du bør have i baghovedet når du skal vælge reklameartikler næste gang.

Brandingmuligheder, som gør dine reklameartikler mere personlige og skaber den wow-effekt, der gør et ekstra indtryk på målgruppen.

På denne side gennemgår vi et par af de nye muligheder, som individuel personificering af produkterne og eget omslag.

Alt Text

Få effekt af de nye brandingmuligheder! Ring på 7572 4555

Kontakt os

Reklamegaver med eget omslag

Med eget omslag får du mulighed for at tilpasse udtrykket på dine reklameartikler og reklamegaver til din virksomhed og Jeres visuelle identitet. Det skaber en unik wow-effekt til dine reklamegaver og giver dig en stor trykflade til at dele dit budskab.

Case: Vi ser gode cases, hvor omslaget bruges til at forlænge levetiden af reklameartikler. Ved at trykke budskabet for din kampagne på omslaget fremfor selve reklamegaven, så kan reklamegaven genbruges ved at fjerne omslaget når din kampagne er ovre. Derved er det kun omslaget der skrottes, hvor det tidligere har været hele reklamegaven.

Omslaget trykkes med 4-farvet digitaltryk, så der er rig mulighed for at designe omslaget præcis som du ønsker. Omslaget sættes uden om produktets originale indpakning.

Find produkter, hvor det er muligt at få eget omslag her: Conxion Link webshop

Kontakt os for mere information.

Media

Reklamegaver med individuelle navne

Gør dine reklameartikler super personlige med individuelle navne. Vil du virkelig gøre indtryk med dine reklamegaver? Tilføj navnet på din modtager og afleverer en personlig og unik gave.

Oplagt til medarbejdere, velkomstpakker, jubilæum, kick off møder, specielle events eller bare til gode kunder/leverandører.

Teknikken hedder “Variabel Data Printing (VDP) og er mulig på alt fra termokrus til bluetooth højtalere og kuglepenne. Find inspiration i vores online webshop her: Conxion Link webshop. Alle produkter, som har digitaltryk som trykmetode kan benytte VPD teknikken.

Og det bedste er: Det er ikke særlig dyrt. Man betaler én startomkostning og derefter kun en lille pris pr. tryk. Tidligere skulle man have én startomkostning per navn, hvilket gjorde teknikken alt for dyr i praksis.

Individuelle navne kan endda bruges med andre trykteknikker som gravering, doming og broderi. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Alt Text

Slidstærk løsning: Digitaltryk og hærdet glas

Med digitaltryk får du fuld frihed i designprocessen. Du kan inkludere billeder, farveforløb, logoer og tekster, som du ønsker. Man siger at et billede siger mere end tusinde ord – og det er måske ikke helt forkert. Med digitaltryk får du ihvertfald mulighed for at skabe iøjnefaldende reklameartikler med mere end blot dit firmalogo.

Vi har netop tilføjet en ny kollektion af produkter, der har en overflade af hærdet glas, som ligges over digitaltrykket.

Det hærdede glas får det bedste frem i digitaltrykket, samtidig med at dit tryk bliver ekstremt modstandsdygtigt mod slitage. Derved sikrer du, at dit tryk har lige så lang levetid som selve produktet.

Her er et par eksempler på produkter, som tilbyder løsningen med digitaltryk og hærdet glas:

Alt Text

360° digital rundtryk

Tilføj en ekstra dimension til dine reklamegaver med 360° digitalt rundtryk. Digitalt rundtryk er en teknik, som er i rivende udvikling i øjeblikket. Teknikken bliver mulig på flere og flere produkter.

Som nævnt ovenfor, så giver digitaltryk stor frihed i designprocessen, og giver dig mulighed for tilpasse reklamegaven præcis til dit brand, dit budskab eller din markedsføringskampagne.

Her er et par eksempler på produkter, som tilbyder 360° digitalt rundtryk:

Alt Text

Gør reklamegaven helt unik

Kombiner de nye brandingmuligheder og skab en unik oplevelse for modtageren af din reklamegave.

Eksempel: Din virksomhed ønsker at sprede kendskabet om virksomhedens UN Sustainability Goals blandt medarbejderne.

I beslutter at give alle medarbejdere et personligt termokrus med logo og eget personlige navn. Kruset er pakket i Jeres eget omslag, som beskriver de verdensmål, som er vigtige for virksomheden. Kombination giver en unik reklamegave, som dine medarbejdere vil huske og takke dig for.

Og vi fik slet ikke fortalt, at vi også kan pakke gaverne ind for dig, hvis den lige skal have lidt ekstra 🙂

Du finder den del af vores sortiment, som kan laves med eget navn, eget omslag og kan pakkes ind lige her: Conxion Link webshop – nye brandingmuligheder

Alt Text

KONTAKT OS
Vælg Conxion som leverandør til reklameartikler og reklamegaver

Køb dine reklameartikler og reklamegaver hos Conxion. Mere end 30 års erfaring og faglighed. Vi vejleder til dig at finde de rigtige reklameartikler, som gør indtryk hos din målgruppe, hos dine medarbejdere eller dine forretningsforbindelser.

Vores webshop bliver løbende opdateret med nyheder
Følg med på vores Link Conxion webshop, som løbende bliver opdateret med nye produkter og spændende brandingmuligheder. Webshoppen indeholder allerede mere end 60.000 produkter.

I webshoppen kan du desuden se lagerstatus, trykmetoder og leveringstid. Gå til Link Conxion Webshop her.

Vi hjælper gerne dit brand med at få effekt af nye brandingmuligheder
Vi holder os hele tiden opdateret på de nyeste produkter og brandingmuligheder. Vi deltager i de største messer i verden for at være først på de nyeste trends. Vores leverandører besøger os løbende for at dele viden om nye trykmetoder og produkter.

Send en forespørgsel via kontaktformularen ved siden af. Vi glæder os at hjælpe dit brand med at få mere opmærksomhed hos din målgruppe.