VÆRDIER

Du er i centrum! Hos CONXION er det vores vigtigste opgave, at du som kunde føler dig i centrum og oplever en professionel og personlig behandling. Det er vores mål at levere den rigtige reklamegave, i den rigtige kvalitet, på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris hver gang. Det når vi ved hjælp af innovativ tankegang, godt indkøbsarbejde samt effektiv produktionsplanlægning.

TRYGHED

Alting til tiden – eller før! Hos CONXION opererer vi med mange forskellige produkter og leverandører. Det stiller store krav til produktionsstyring og kvalitetssikring. For at reducere risikoen for fejl og sikre rettidig levering, har vi indført flere tiltag, som skal sikre optimale leverancer hver gang, uanset om produktet er standard eller specielt udviklet til kunden.

CSR / COC

Da vi har meget kontakt med lande som f.eks. Kina, mener vi også det er vigtigt, at vi tager en aktiv rolle i den enorme udfordring, som blandt andet Kina står over for, i forhold til f.eks. miljø og menneskerettigheder. Endvidere er det vigtigt at understrege over for vores leverandører, at det ikke kun er prisen, som er vigtig, men at miljø, arbejdsforhold samt kvalitetssikring af både produktion og produkt også er af afgørende betydning.

54.296

Produkter online

7

Medarbejdere i Danmark

2

Medarbejdere i Kina

KONTOR I KINA

For at give vores kunder den bedste kvalitet og størst mulig tryghed, har vi stiftet selskabet ASIA CONXION i Kina. ASIA CONXION skal sikre at vi er foran i forhold til lokal sourcing og sørge for at gøre kommunikation, produktion og levering mere smidig. De ansatte hos ASIA CONXION er uddannet af CONXION A/S i Danmark og varetager styring af leverandører, forespørgsler og fabriksbesøg. Læs mere om reklamegaver fra Kina.

DU FÅR

Produkttryk og leveringsbeskrivelse på ordrebekræftelsen. Korrektur og/eller prøve til godkendelse inden start af produktion. Altid samme indkøber/ordrebehandler og salgskonsulent. Kontrol af kvalitet, Code of Conduct og CSR på fabrikkerne i Fjernøsten gennem vores kontor i Kina. Kvalitetskontrol inden og efter trykning hos europæiske leverandører

VI ACCEPTERER IKKE

  • Børnearbejde og tvungen eller ufrivillig arbejdskraft
  • Uværdigt og respektløs behandling af ansatte
  • Diskriminering i ansættelse af personale og i det daglige arbejde

Som ansvarlig arbejdsgiver og en del af det danske erhvervsliv, er vi naturligvis medlem af Dansk Erhverv.

DPA Grakom

Vi er naturligvis medlem af Brancheforeningen for Reklameartikler – Danish Promotion Association.

Følg os på LinkedIn og få artikler og nyheder om markedsføring og reklameartikler.

Kom bag om CONXION – mød menneskerne bag og se hvad vi render og laver.

Læs vores persondatapolitik her.

Som en seriøs og professionel leverandør, er vi naturligvis en del af fødevarestyrelsens smileyordning.

Conxion er naturligvis medlem af FDIH – Foreningen for Dansk Internet Handel – det er en fordel for dig!

CO2 Neutralt hjemmeside

Som ansvarlig virksomhed der ønsker et bedre miljø, har vi valgt at have et CO2 neutralt website.