Personalegaver

Personalegaver der får dine ansatte til at føle sig værdsat!

Personalegaver der får dine ansatte til at føle sig værdsatte!

Smil, glæde og følelsen af at være værdsat. Det er hvad personalegaver kan efterlade hos dine medarbejdere og ansatte. Og det er vigtigt – både for medarbejderen, men også for din virksomhed.

For glade medarbejdere er mere produktive. De er mere effektive og når mere. Det har engelske forskere bevist med en række forsøg, som også bekræftes af Bent Greve, som er Arbejdsmarkedsforsker fra Roskilde Universitetscenter.

Så opfordringen er: Sørg for at dine medarbejdere føler sig værdsatte. Det er en god investering.

At få ansatte til at føle sig værdsatte kan gøres på mange måder. Hos Langhoff Promotion kan vi hjælpe med at finde den personalegave, som skaber glæde hos din modtager. Hvad enten det er firmajulegaven, jubilæumsgaven, påskegaven, sommergaven eller blot en gave til påskønnelse af en god indsats.

Fra de kendte mærkevarer til gavekurve og gavekort

Vi kan hjælpe med det meste. Alt fra personalegaver fra de kendte mærker som Georg Jensen og Kay Bojesen til lækre gavekurve med alt hvad hjertet begærer – og naturligvis med udgangspunkt i hvad din modtager bedst kan lide.

Hvis du vil være helt sikker på, at dine ansatte bliver glade for din gave, så kan vi også tilbyde forskellige gavekortsløsninger, hvor din gavemodtager stadig får meget værdi for pengene sammenlignet med detailhandlen.

Personalegaver giver glade medarbejdere

Fullservice – valg af personalegave, indpakning, levering – og alt derimellem

Vi gør det nemt for dig. Vi håndterer dine personalegaver fra start til slut. Lige fra udvælgelsen af den rigtige gave, til indpakning, sampakning og levering. Har du specielle behov, som f.eks. kort der skal vedlægges, individuelle navne på gaverne eller noget helt tredje? Sig til, vi har garanteret prøvet det før og kan finde en løsning, som passer til dit behov.

Ring på telefon 3940 1255 for en uforpligtende snak om dine personalegaver.

Personalegaver med logo

Bliv husket for din gave. Tilføj dit firmalogo eller budskab på gaven og bliv husket. Vi har mange gode eksempler med diskrete lasergraveringer på f.eks. Georg Jensen produkter.
Se også vores løsninger med custom sleeves. Et omslag som sættes uden om den originale æske. Omslaget kan designes lige som du ønsker. Kun fantasien sætter grænser. Læs mere om firmagaver med logo og custom sleeves her.


Online katalog: Firmagavekataloget 2019

Find inspiration til firma- og personalegaver i vores online kataloger.

Har du brug for et større udvalg, så finder du flere kataloger med firmagaver her.

Firmagaver B2B

pil   Firmagavekataloget 2019

Gavekataloget 2019 indeholder firmagaver til alle – ham, hende og hele familien. Eksklusive gavepakker fra Södahl, BITZ, Kähler, Lyngby Glas, Morsø, Simple Mess og flere.


Firmagaveløsning: Gavekort til online butik med stort udvalg

Den sikre løsning: Et gavekort

Gavekortet er den sikre løsning, som med sikkerhed skaber glæde for din modtager. Gavekortet har samtidig den fordel, at du kan tilkøbe gavekort løbende og tilmed købe få af gangen uden at din pris bliver højere. Det giver dig en lavere lagerbinding. Samtidig letter det en del af håndteringen, da gaven sendes direkte til gavemodtageren.

Vi tilbyder to forskellige løsninger: YourGifts.dk hvor du bl.a. finder mærker som Morsø, Kähler, A Simple Mess, Bitz og Södahl. Samt Joyfulgifts.dk, som tilbyder et bredt gavesortiment fra Craft, Rosendahl, Skagen, Holmegaard og mange flere.

Firmagaver med et budskab

Personalegaver med logo

Personalegaver med logo er en god måde at efterlade en lille diskret reminder om hvor gaven kommer fra.  Vi har lavet en side, hvor vi har samlet en række gode bud på personalegaver, som alle kan brandes med dit logo. Enten som tryk, broderi, lasergravering eller måske som sleeve.

Siden er inddelt i forskellige prisintervaller, som gør det nemt for dig, at finde gaver inden for netop dit budget.

På siden finder du også information om gravering af logo på danske mærkevarer og en konkret case fra vores egen hverdag.


Interesseret i personalegaver? Send os en forespørgsel!

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning. Send os en forespørgsel og lad os starte dialogen.

Navn

Email

Telefon

Emne:

Kommentarer: