Project Description

Danske Fysioterapeuter var til Folkemøde på Bornholm med sjove reklamegaver

Det gik ikke stille af sig, da Danske Fysioterapeuter var til Folkemøde på Bornholm. Bevæbnet med et aktivitetssæt og ikke mindst med budskabet om, at fysisk aktivitet er sundt og sjovt, fik Danske Fysioterapeuter sat gang i Folkemødet.
Conxion leverede aktivitetssættet, der bestod af en lille rygsæk, en bold med pumpe samt et sjippetov, som blev uddelt til besøgende. Sættet blev tilmed uddelt til prominente politikere som statsminister Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager.

Danske Fysioterapeuter henvendte sig til Conxion med et ønske om en bold og et sjippetov. I fællesskab udviklede løsningen sig til, at der skulle være en pumpe til bolden, og det hele skulle samles på en praktisk og handy måde, og det var derfor oplagt at samle det hele i en lille rygsæk. Naturligvis med logo.

Mikael Mølgaard, Kommunikationschef for Danske Fysioterapeuter:
“..det fungerede utroligt godt med de bolde, sjippetov og rygsække, vi havde fået lavet hos Conxion”

Se hvordan aktivitetssættet skabte opmærksomhed i videoen herunder og se de yderligere produkter, som Conxion har leveret til Danske Fysioterapeuter.

Case Danske Fysioterapeuter Powerbank
Case Danske Fysioterapeuter Taske og kuglepen
Case Danske Fysioterapeuter Solcreme & Clic Clac mint
Case Danske Fysioterapeuter Hoptimister

Hvad kan vi hjælpe dit brand med? Find inspiration i flere af vores cases…

Vi leverer produkter og løsninger, der skaber awareness og styrker brands i at nå ud til deres målgruppe. Vi tror på, at de rigtige produkter og den rigtige løsning afhænger af dit brand, målgruppe og din kampagne.

Cases med billeder og konkrete løsninger er den bedste måde at vise, hvad vi kan og hvordan vi har hjulpet andre.

Se flere af vores cases her eller få et visuelt indblik i vores verden på vores Instagram @conxiondk

Project Details

  • KundeDanske Fysioterapeuter
  • BeskrivelseDet gik ikke stille af sig, da Danske Fysioterapeuter var til Folkemøde på Bornholm. Bevæbnet med et aktivitetssæt og ikke mindst med budskabet om, at fysisk aktivitet er sundt og sjovt, fik Danske Fysioterapeuter sat gang i Folkemødet.
  • Tagsreklameartikler, folkemøde
  • Websitewww.fysio.dk