Project Description

Reklameartikler og POS-materiale til GØL Grill-guide kampagne

GØL vil gerne lære dig forskellen på at grille en pølse – og grille et måltid. I den forbindelse er der udviklet en grill-guide, hvor man kan lade sig inspirere af de mange forskellige serveringsvarianter.

Conxion er med helt ude ved køledisken, hvor vi som forbrugere ofte har brug for lidt ekstra inspiration til vores køb. Som en Point of Sales (POS), har Conxion sammen med GØL pølser skabt et kokkeforklæde med forlomme til den nævnte grill-guide, og hertil en grilltang, grillbestiksæt og andre iøjnefaldende artikler. Alt sammen med det formål at understrege de mange forkælede GØL grillvarianter.

Case GØL Pose
Case GØL Grillhandske
Case GØL Pølsebestik
Case GØL Pølsetang
Case GØL GrillbestikHvad kan vi hjælpe dit brand med? Find inspiration i flere af vores cases…

Vi leverer produkter og løsninger, der skaber awareness og styrker brands i at nå ud til deres målgruppe. Vi tror på, at de rigtige produkter og den rigtige løsning afhænger af dit brand, målgruppe og din kampagne.

Cases med billeder og konkrete løsninger er den bedste måde at vise, hvad vi kan og hvordan vi har hjulpet andre.

Se flere af vores cases her eller få et visuelt indblik i vores verden på vores Instagram @conxiondk

Project Details

  • KundeTulip Food Company | GØL
  • BeskrivelseGØL vil gerne lære dig forskellen på at grille en pølse – og grille et måltid. I den forbindelse er der udviklet en grill-guide, hvor man kan lade sig inspirere af de mange forskellige serveringsvarianter.
  • Tagsreklameartikler, pos-materiale, merchandise
  • Websitewww.goel.dk