Profilbeklædning

Profilbeklædning er Jeres ansigt udadtil

Styrk identiteten med firmatøj og profilbeklædning med logo

Profilbeklædning styrker din identitet og skaber synlighed for dit brand – alt imens du styrker sammenholdet og følelsen af at være sammen om et fælles mål. Måske er målet at opnå vækst. Måske er målet at være sammen om et motionsløb. Vi kan klæde dig på til lidt af hvert. Alt fra den fine skjorte med broderi til løbetøjen med tryk.

Vi tilbyder et bredt udvalg af klassiske skjorter, polo shirts, jakker, trøjer, t-shirts, arbejdstøj og meget mere. Både med og uden logo. Vi hjælper med alt fra udvælgelsen af de rigtige kvaliteter til vejledning omkring tryk og broderi.

Kontakt os på telefon 3940 1255 for vejledning og bestilling. Du kan også finde inspiration i vores online kataloger eller på vores webshop. Du finder begge dele længere nede.

Alt Text

LØBETØJ MED TRYK TIL DHL STAFETTEN

Firmaarrangementer og motionsløb som DHL Stafetten er meget mere end blot en løbetur. Det handler om signalværdi, brand awareness, nye relationer og naturligvis fællesskab med kollegaerne. DHL Stafetten har omkring 200.000 deltagere årligt. Det er en unik mulighed for billig awareness og branding af din virksomhed.

Vi har samlet en række artikler, primært løbetrøjer med tryk, som er oplagt til at sprede dit logo og budskab blandt de mange deltagere til DHL Stafetten og de øvrige motionsløb.

Media

KØB PROFILBEKLÆDNING OG FIRMATØJ ONLINE

Conxion.linkwebshop.com er vores online webshop med et bredt udvalg af profilbeklædning og firmatøj
– lige fra skjorter, polo shirts, t-shirts, caps, jakker til løbetrøjer og refleksveste.

Webshoppen er til dig, som gerne vil handle på egen hånd – når det passer dig.

Media
Media
Media
Media
Media
Media
Media
Media

BLIV INSPIRERET I VORES ONLINE KATALOGER

Find inspiration i vores online kataloger.

Vores kataloger indeholder et bredt sortiment af forskellige tekstilvarer, der er oplagte som profilbeklædning med tryk af logo.

Vælg det katalog der passer bedst til netop det, du leder efter.

Media

Profilbeklædning 2020 – T-shirts, polo t-shirts, jakker, skjorter og hættetrøjer med tryk.

  • Et bred sortiment af profilbeklædning med logo.
  • T-shirts med tryk
  • Polo shirts med brodering af firmalogo
  • Jakker, hættetrøjer, sweatshirt, skjorter
Media

CRAFT on Stock – Løbetøj, fitness og funktionelt profilbeklædning med logo.

  • Craft løbetøj med logo
  • Craft jakker med brodering eller tryk
  • Craft cykeltøj med logo
  • Craft tasker
  • Moderne fitnesstøj

@conxiondk #profilbeklædning på Instagram

Billeder og konkrete eksempler er den bedste måde at fortælle dig, hvad vi kan, og hvad vi allerede har leveret til andre. På vores Instagram profil deler vi løbende produkter og løsninger, som vi leverer til vores kunder. Se også vores cases, hvor vi går mere i dybden med de enkelte løsninger og viser hele kollektioner.


Send os din forespørgsel på profilbeklædning

VÆLG CONXION SOM DIN LEVERANDØR AF PROFILBEKLÆDNING

Køb profilbeklædning med logo hos Conxion. Mere end 30 års erfaring og faglighed. Vi vejleder til dig at finde det profilbeklædning, som passer til netop din virksomhed og den stil I ønsker.

Profilbeklædning med tryk og broderi – kort leveringstid

Vi er leveringsdygtige i et bredt sortiment af profilbeklædning med kort leveringstid. F.eks. t-shirts med logo, polo-shirts med flot broderi, skjorter, caps og jakker. Varerne ligger på lager og er klar til at blive trykt eller broderet med logo.

Specialproduceret profilbeklædning og firmatøj – unikt tilpasset jeres identitet

Ønsker I mere end bare en lagervare med tryk af logo, så tilbyder vi også specialproduktioner. Med en specialproduktion har I mulighed for at lave et unikt design skræddersyet til Jeres profil og virksomhed. Kvalitet, farver, form, detaljer og tryk – det hele kan tilpasses. Vi håndterer hele processen fra design til produktion og til levering af det endelige produkt.

Komplet kollektion af profilbeklædning – caps, huer, tasker m.m.

En kollektion af profilbeklædning består af mere end blot en skjorte med et flot broderet logo. Ofte skal der også bruges en jakke, en pullover, en kasket og måske en taske. Vi kan hjælpe med det hele og tilmed sikre en rød tråd mellem de valgte produkter og den ønskede branding. Kontakt os på telefon 39401255.

Løbetøj med logo

Vi har i mange år haft fokus på motions- og løbetøj med tryk af logo. Vi leverer hvert år løbetøj til mange af virksomhederne ved de store firmaarrangementer, som f.eks. DHL-Stafetten, Eventyrløbet og Alt for Damerne-løbet.

Vi tilbyder et bredt sortiment af løbe t-shirts med eller uden tryk af logo. Vi har t-shirts i mange forskellige kvaliteter, prisklasser og farver – hvilket gør det muligt at finde en god t-shirt til ethvert budget. Kontakt os på telefon +45 39401255 for mere information om løbetrøjer med logo.