Reklameartikler

Reklameartikler, promotionartikler, reklamegaver, kært barn har mange navne ..

Reklameartikler med logo

Vi designer, udvikler, producerer og leverer reklameartikler og løsninger, som optimerer din virksomheds markedsføring og udbygger jeres markedsposition og brandværdi. Vores erfaring og faglighed vejleder dig til at udvælge de rigtige artikler, der passer til jeres markedsføringsstrategi og rammer din målgruppe.

Modsat mange andre markedsføringskanaler, har reklameartikler og reklamegaver en unik fordel, da de interagerer direkte med målgruppen og derved skaber en relation til afsenderen. En relation der huskes.

Udover det rigtige valg af produkter, har vi stor fokus på en dokumenteret CSR, bl.a. med effektive auditeringsprocesser af fabrikker i Fjernøsten, som giver os kontrol over vores mange specialproduktioner.

Vi er med hele vejen fra idéudvikling til design, test, produktion og levering. Vi håber denne side kan inspirere til hvordan reklameartikler og merchandise kan være effektive i din markedsføring. Kontakt os på telefon 7572 4555 for vejledning og bestilling. Vil du hellere handle på egen hånd, så besøg vores webshop på Link Webshop.

Cases med reklameartikler og merchandise

Vi er stolte af vores arbejde! Faktisk så stolte, at vi med glæde viser vores løsninger og produkter frem. Her er et lille udvalg af vores cases. Vil du se flere, så har vi samlet dem alle vores cases lige her.

Se også @conxiondk på Instagram, hvor vi løbende opdaterer med små cases.

Portfolio Image

GN

marketing-platform
Portfolio Image

Louis Nielsen

marketing-platform
Portfolio Image

Mjølner Informatics

reklameartikler
Portfolio Image

Cirkus Summarum

reklameartikler

Lad os hjælpe med dine reklameartikler - ring på 7572 4555

Kontakt os

KØB REKLAMEARTIKLER ONLINE

Link Webshop er vores online webshop med et bredt udvalg af reklameartikler og reklamegaver med logo – lige fra en basis kollektion af bestsellers, som kuglepenne, paraplyer, krus og reklameslik, til sæsonpræget artikler som badebolde med logo, isskraber og meget mere.

Webshoppen er til dig, som gerne vil handle på egen hånd – når det passer dig.

Media
Media
Media
Media
Media
Media
Media
Media

BLIV INSPIRERET I VORES ONLINE KATALOGER

Find inspiration til Jeres næste reklameartikler i vores online kataloger.

Vores kataloger indeholder et bredt sortiment af bestsellers, nyheder, samt skæve og innovative artikler.

Se også vores andre kataloger med profilbeklædning og firmagaver.

Media

pil   What’s New? Opdateres hvert måned 

Vi har samlet månedens nyeste, bedste og mest innovative reklamegaver i vores “What’s New” katalog. Kataloget opdateres hver eneste måned med nye spændende produkter. Du kan desuden sende en forespørgsel direkte fra det interaktive katalog. God fornøjelse.

Media

pil   Reklameartikler & reklamegaver 

  • Bredt udvalg af reklameartikler og reklamegaver med logo
  • Elektronik, kuglepenne, paraplyer, USB-stik, tasker og meget mere.
  • Reklamegaver og firmagaver med logo – leveres i flotte æsker med mulighed for eget design.

CASES; REKLAMEARTIKLER

Billeder og konkrete eksempler er den bedste måde at fortælle dig, hvad vi kan, og hvad vi allerede har leveret til andre. Vores kunder er meget forskellige, og derfor er opgaverne også meget forskelligartede. Det samme gælder naturligvis for vores løsninger, som er tilpasset den enkelte opgave, kunde og målgruppe.

For alle opgaver gælder det, at vi indlever os i opgaven med professionel vejledning og passion. “We connect your brand”.

Portfolio Image

Mjølner Informatics

reklameartikler
Portfolio Image

Cirkus Summarum

reklameartikler
Portfolio Image

Frøslevlejrens Museum

reklameartikler
Portfolio Image

Kelsen Group – TimTam

reklameartikler
Portfolio Image

Gammel Hellerup Gymnasium

profilbeklaedning reklameartikler
Portfolio Image

Vestas Wind Systems

firmagaver reklameartikler
Portfolio Image

Danmarks Tekniske Universitet

profilbeklaedning reklameartikler
Portfolio Image

name it | BESTSELLER

reklameartikler
Portfolio Image

Krifa

profilbeklaedning reklameartikler

FÅ DIN EGEN, SKRÆDDERSYEDE WEBSHOP

Conxion’s webshop er en digital indkøbsplatform med afsæt i tanken om deleøkonomi. Vi har valgt at kalde det for “crowd procurement”. På vores webshop kan du handle direkte hos leverandørerne og pulje dit reklamegaveindkøb sammen med andre virksomheder – naturligvis med dit eget logo og branding.

Har du behov for mere end det standardudgaven af Conxions Webshop tilbyder? Har du fx brug for at koordinere indkøb og dele viden på tværs af afdelinger, brands og landegrænser? Så er en skræddersyet webshop, tilpasset din virksomhed og jeres behov, muligvis en løsning. Det er gratis, men forudsætter, at I har et årligt indkøb for mere end 200.000 kr.

En skræddersyet Conxion webshop tilbyder alle de samme fordele som standardudgaven, f.eks. webshop admin modul, eget produktsortiment, eget logo, (automatisk) individuel ordrebehandling, (automatisk) individual fakturering og levering, mulighed for tilvalg af ekstra moduler og features.

Book et uforpligtende møde og lad os fortælle meget mere om vores webshopløsninger.

Alt Text

KONTAKT OS
VÆLG CONXION SOM DIN LEVERANDØR AF REKLAMEARTIKLER MED LOGO

Køb dine reklamegaver og reklameartikler med logo hos Conxion. Mere end 30 års erfaring og faglighed. Vi vejleder til dig at finde de rigtige reklameartikler, der passer til Jeres markedsføringsstrategi – ”we connect your brand”. Udover det rigtige udvalg af produkter, har vi stor fokus på en dokumenteret CSR-strategi, således er din brand sikkerhed vores prioritet – ”we protect your brand”.

Vi har et bredt udvalg af reklamegaver med mulighed for tryk af firmalogo. Alt fra standardartikler som kuglepenne med logo, nøglesnor med tryk eller notesblokke med elegant prægning – til specialproducerede reklameartikler, som kan leveres i Jeres eget unikke design, form og farver. Det kunne f.eks. være USB stik, powerbanks eller krus.

Har du behov for hurtig levering kan vi tilbyde et bredt sortiment af reklameartikler på lager i Europa. Disse produkter ligger klar til at blive trykt med Jeres logo og kan leveres inden for kort tid.

Vi er klar til at hjælpe med at finde de helt rigtige reklameartikler, som passer ind i Jeres næste marketingsaktivitet. Ring på telefon 3940 1255 eller udfyld vores kontaktformular her.

Se eksempler på reklameartikler og merchandisekollektioner, som vi har leveret til vores kunder

Under siden “Cases” har vi samlet en række cases med reklameartikler, reklamegaver og merchandisekollektioner, som vi har leveret til vores kunder. Her kan du finde inspiration til dine næste reklameartikler. Se vores cases for reklameartikler her.

Leder du efter specifikke reklameartikler som kuglepenne med logo, krus med tryk, powerbanks eller måske USB stik med logo?

besøg vores online webshop, hvor du finder et bredt udvalg af reklameartikler med logo, eller se vores side med online kataloger, hvor du finder både reklameartikler, firmagaver og profilbeklædning.